מחקר נוסף מוכיח שהוספת קינמון לארוחה מפחיתה את רמות הסוכר בדם. בד"כ רמות הסוכר והאינסולין בדם עולים לאחר האוכל. המחקר הראה את השפעתו החיובית של הקינמון באנשים עם משקל רגיל ועם משקל יתר, בכך שהוריד את רמות הסוכר בדם בזמנים שונים לאחר הארוחה. הסבר אפשרי הוא שהקינמון מגביר את רגישות רקמות הגוף לאינסולין, ובכך מאפשר לסוכר להגיע לתוך רקמות הגוף. כאשר הסוכר מגיע לתוך הרקמות (מקומו הטבעי), רמתו בדם יורדת. זאת בניגוד לעמידות גבוהה לאינסולין וסוכר גבוה, שמופיעים בהשמנת יתר ובסוכרת.
ייעוצים בשיטת האיורוודה בבית החולים הלל יפה ד"ר מגון הוזמן לתת ייעוצים רפואיים בשיטת האיורוודה בבית החולים "הלל יפה", במרפאת…