להכין חליטה באופן הבא:

לשים בסיר 1.5 ליטר מים יחד עם זרעי כוזברה – 1 כף, זרעי שומר – 1 כף, ליקוריץ גרוס (שוש קרח) – 1/2 כף, הל שלם 1/4 כף.

להביא לרתיחה  ולהמשיך להרתיח על אש בינונית כ- 10 דקות על אש בינונית.

לסנן וצנן מעט ולמלא תרמוס של 1 – 1.5 ליטר בטמפרטורה חמה.

לשתות במשך כל היום כל שעה – שעתיים רבע  – שליש כוס.

במקרה של צרבת – לשתות שוב חצי כוס לפחות.

לשתות אלוורה

לשים כף ג'ל אלוורה טבעי (מגרדים את הג'ל מתוך עלה של הצמח שחתוך לאורך – רק למי שמכיר את הצמח) , מוסיפים את הג'ל לכוס מים פושרים.

או  – קונים מיץ אלוורה מוכן, ולוקחים חצי כוס בזמן שמופיעה צרבת ובנוסף עוד פעמיים –שלוש ביום בין הארוחות.

שקדים

לאכול 20 שקדים לבנים לא קלויים (ללא הקליפה החומה).

סודה לשתייה

לשים 1 כפית סודה לשתייה – יש במרכולים (לא אבקת אפיה!) בכוס מים רגילים, לערבב עד שהאבקה נמסה ולשתות לאט.

יתכן שעניין אותך גם:

קטגוריות:

תפריט
דילוג לתוכן